Vuurwerk op een bizarre voetbalmiddag/avond bij vv Dieren-RKHVV. Halverwege moet het publiek weg omdat de nieuwe kabinetsmaatregelen in gaan: geen bezoekers meer bij sportwedstrijden vanaf 18.00 uur. Niemand vertrekt in de rust van de wedstrijd die 17.00 uur begon. Zo zijn alle bezoekers getuige van een zinderende strafschoppenserie en een van de weinige sensationele amateurduels van dit jaar in de regio.
Volledig scherm
PREMIUM
Vuurwerk op een bizarre voetbalmiddag/avond bij vv Dieren-RKHVV. Halverwege moet het publiek weg omdat de nieuwe kabinetsmaatregelen in gaan: geen bezoekers meer bij sportwedstrijden vanaf 18.00 uur. Niemand vertrekt in de rust van de wedstrijd die 17.00 uur begon. Zo zijn alle bezoekers getuige van een zinderende strafschoppenserie en een van de weinige sensationele amateurduels van dit jaar in de regio. © Roland Gerritsen

Lichtpuntjes en bijzonderheden uit het voetbaljaar 2021: ‘Sensatie, opkomst van de vrouwen en coronakrapte’

Arnhem eoHet kalenderjaar 2021 was (weer) een jaar van niks voor het amateurvoetbal, geplaagd door een wirwar van beperkende corona-maatregelen. Voor de zomer werd er niet eens meer gevoetbald en ver voor de kerst is de stekker er al weer uit vanwege de avondklok.

0 reacties

Amateurvoetbal