Volledig scherm
Trainer Jeroen van Haaren van Longa'30. Archieffoto: Theo Kock

Longa´30 bekert verder ondanks tegengoals

VARSSEVELD – Longa´30 is zondagmorgen door de 3-4 winst op Varsseveld erin geslaagd de volgende bekerronde te bereiken.

Ondanks de nipte overwinning was Longa´30-trainer Jeroen van Haaren niet helemaal tevreden. "Ik vond de wedstrijd matig en mijn grote zorg is dat we veel te gemakkelijk de goals weggeven. Dat loopt als een rode draad door ons team. We moeten leren om een betere balans te krijgen. Niet alleen de achterhoede moet beter samenwerken, dat geldt voor de hele ploeg. Voor de rest werk ik met geweldige jongens en heb ik ene prima elftal."

Varsseveld-trainer Sander Hoopman gaf toe dat hij een erg rommelige voorbereiding had. "Pas half juni waren we uit gevoetbald. Daarna zijn we met een heel stel naar Mallorca geweest. Door het zware seizoen ben ik de voorbereiding later begonnen. Ik heb nog blessures en vakantieganger, maar toch denk ik dat we klaar zijn voor de competitie. Het zal heel zwaar worden in de tweede klasse, maar we gaan wel voor handhaving."

Varsseveld-Longa´30 3-4 rust 3-3. 0-1 en 0-2 Jurgen Wiegerinck, 1-2 Bjorn Heezen, 2-2 Sjoerd te Boekhorst, 2-3 Tim Bader, 3-3 Luke Groot Wassink,3-4 Ino Wolters.

Amateurvoetbal