Volledig scherm
Majid Himi in de wedstrijd tegen Be Quick 1887. Foto: Do Visser/DG

NEC: derde aanwinst, zestal blijft

NIJMEGEN - NEC heeft er een derde aanwinst bij voor komend seizoen. En misschien wel belangrijker: zes voetballers hebben toegezegd te blijven. Nadat eerder veel basisspelers hun vertrek aankondigden, is dat goed nieuws voor de Nijmeegse hoofdklasser.

Hamdi Tasci komt over van eersteklasser Bemmel. De 20-jarige Nijmegenaar voetbalde vorig seizoen in het tweede elftal van Achilles'29 en hoopte in de zomer op een profavontuur in Turkije. Dat ketste af, waarn hij voor Bemmel koos. Tasci speelde eerder in de jeugd van Union.

Bram Langedijk (23), Majid Himi (24), Davey Goudt (18), Nicholas Skverer (25), Anoush Dastgir (23) en Lennart van de Peppel (24) blijven bij NEC.

NEC hevelt uit de A-jeugd vijf spelers over. Soufyan Achouitar, Jens Rossen, Kursad Sürmeli deden dit seizoen al in het eerste mee. Ook Pim Geurts en Elias Boumkass maken komend seizoen deel uit van de selectie.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal