Volledig scherm
Spelers van Olympia'18 juichen na een doelpunt tegen Achates. © Ed van Alem

Olympia'18 maakt het verschil in de eerste helft

BOXMEER - Olympia '18 heeft de seizoensouverture tegen Achates overtuigend gewonnen. In Boxmeer werd het 4-0 voor de gastheren en deze stand was al met de rust bereikt.

In de tiende minuut opende Stan Claassen de score na een prima actie van Mitchell Verbeek. Twee minuten liet Achates defensief steken vallen en kon Mustafa Yilmaz de 2-0 aantekenen. Hiermee was het verzet van de gasten uit Ottersum wel gebroken en door doelpunten van Verbeek en opnieuw Yilmaz werd het 4-0. Na de thee drong Achates nog wel aan, maar er kwam geen verandering meer in de tussenstand.

  1. Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad
    COLUMN

    Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad

    Een wereldgoal in Lent, die je normaal alleen op de PlayStation ziet. Met een omhaal maakt Niek Temmink namens DVOL diep in blessuretijd de 1-1 tegen het Arnhemse Eendracht. Na die goal gebeurt er - op een warme oktobermiddag, die in de tweede helft broeierig heet wordt - van alles. De Arnhemmers koken van frustratie, een DVOL-speler gaat grijpend naar zijn hoofd naar de grond en scheidsrechter El Hassnaoui beloont na het affluiten een Eendrachtspeler met rood voor zijn fanatieke protest.

Amateurvoetbal