Tijmen Philips treft op spectaculaire wijze doel voor Olympia'18 tegen Venhorst. Hij begint met zijn club op 3 augustus aan het nieuwe seizoen.
Volledig scherm
Tijmen Philips treft op spectaculaire wijze doel voor Olympia'18 tegen Venhorst. Hij begint met zijn club op 3 augustus aan het nieuwe seizoen. © Theo Peeters

Olympia’18 traint al snel weer, SSS’18 heeft vier oefenduels in twee weken

BOXMEER - Olympia’18 start al op dinsdag 3 augustus de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. De tweedeklasser uit Boxmeer is daarmee van de hoogst spelende amateurclubs uit het Land van Cuijk de eerste die de training na de zomerstop hervat.

  1. Voetbaloverzicht: Rode kaart doelman breekt Harskamp op; Otterlo zet periodetitel kracht bij
    PREMIUM
    voetbal vallei

    Voetbal­over­zicht: Rode kaart doelman breekt Harskamp op; Otterlo zet periodeti­tel kracht bij

    EDE - Of er volgende week nog gevoetbald wordt is zeer de vraag, maar dit weekeinde draait het amateurvoetbal nog door. Op de nodige sportparken althans, want het regent afgelastingen, veelal vanwege corona. Daarnaast kwamen onder andere SKV en Wageningen niet in actie vanwege een onbespeelbaar veld. Wat gebeurde er dit weekeinde op de regionale velden? Wie scoorden er? Een verzameling van alle gebeurtenissen vind je op deze plek. Blijf de pagina verversen voor updates.

Amateurvoetbal