Volledig scherm

Otterlo niet langs Oekense muur

OTTERLO - Het naar de vierde klasse gedegradeerde Otterlo startte het nieuwe seizoen, met Ronald Lieftink als nieuwe trainer, op eigen veld tegen Oeken.

Hoogstaand was het allemaal niet. Een 0-0 eindstand was dan ook niet heel onlogisch. ‘’We hebben wel kansen gehad, maar Oeken beschikt over een uitstekende keeper. Al had ik inderdaad wel op meer gehoopt deze eerste wedstrijd’’, analyseerde Lieftink. Kansen waren er onder meer voor nieuweling Marco van Rooijen en Dejan Hoop, maar het doelpunt bleef uit op het nieuwe sportpark.

  1. Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad
    COLUMN

    Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad

    Een wereldgoal in Lent, die je normaal alleen op de PlayStation ziet. Met een omhaal maakt Niek Temmink namens DVOL diep in blessuretijd de 1-1 tegen het Arnhemse Eendracht. Na die goal gebeurt er - op een warme oktobermiddag, die in de tweede helft broeierig heet wordt - van alles. De Arnhemmers koken van frustratie, een DVOL-speler gaat grijpend naar zijn hoofd naar de grond en scheidsrechter El Hassnaoui beloont na het affluiten een Eendrachtspeler met rood voor zijn fanatieke protest.

Amateurvoetbal