Volledig scherm

Otterlo niet langs Oekense muur

OTTERLO - Het naar de vierde klasse gedegradeerde Otterlo startte het nieuwe seizoen, met Ronald Lieftink als nieuwe trainer, op eigen veld tegen Oeken.

Hoogstaand was het allemaal niet. Een 0-0 eindstand was dan ook niet heel onlogisch. ‘’We hebben wel kansen gehad, maar Oeken beschikt over een uitstekende keeper. Al had ik inderdaad wel op meer gehoopt deze eerste wedstrijd’’, analyseerde Lieftink. Kansen waren er onder meer voor nieuweling Marco van Rooijen en Dejan Hoop, maar het doelpunt bleef uit op het nieuwe sportpark.

  1. Duno: Tien jaar later
    column

    Duno: Tien jaar later

    Duno-uit, dat was – toen ik tien jaar geleden zelf nog een poging tot voetbal waagde – geen potje waar ik naar uit keek. Integendeel. Ik speelde bij Wodanseck en de wedstrijd tegen Duno was onze streekderby in de vierde klasse zaterdag. De verpersoonlijking van Duno was Hans Bisdonk, een Jaap Stam met sik. Een keiharde verdediger die qua postuur niet zou misstaan op een rugbyveld. Duno had meer stoere kerels die ook van voetbal genoten als ze de bal niet hadden. De ochtend na zo’n derby kon ik amper uit bed komen.

Amateurvoetbal