Volledig scherm
Raymond van Driel redt namens RKHVV tegen Voorwaarts Twello. De doelman speelt volgend seizoen voor AWC. Foto: Fons Sluiter

Oud-prof Van Driel volgt trainer naar AWC

NIJMEGEN - Doelman Raymond van Driel volgt trainer Jeroen van Haaren naar AWC. Beiden komen van RKHVV. Ralph van den Heuvel (Beuningse Boys) keert terug bij DIO’30. En Leones toont de ambities met de komst van onder anderen Cor Prein (FC Omniworld) en Younes Barazite (Germania).


De overschrijvingstermijn in het amateurvoetbal sluit dinsdag (15 juni) ’s nachts om 00.00 uur. Clubs hebben dit seizoen in vergelijking met voorgaande jaren twee weken langer om de overschrijvingen af te ronden.


Een van de opvallende ‘transfers’ in de regio Nijmegen is de overgang van spelmaker Ralph van den Heuvel naar DIO’30. De 33-jarige middenvelder van Beuningse Boys voetbalde eerder al tien seizoenen voor DIO, maar keerde in 2006 terug naar jeugdvereniging Beuningse Boys.


DIO versterkte zich verder ook met onder anderen Bas van Grunsven en Jawid Sabet (beiden van OSS’20).


AWC haalde behalve ex-prof Raymond van Driel (RKHVV, eerder Vitesse, AGOVV en VVV) onder anderen ook de clubtopscorer van plaatsgenoot Woezik, Jan Willem Jeurissen.


Leones haalde aanvallende versterking met Younes Barazite (Germania), Wahid Rashidi (TEC, oud-jeugdspeler van NEC) en Cor Prein (FC Omniworld, eerder NEC, Achilles’29 en FC Lienden).


Bij de lagere elftallen blaast vooral het zaterdagteam van Brakkenstein behoorlijk in de bus. De naar de derde klasse gepromoveerde Nijmeegse club haalde elf nieuwe spelers. Opvallend is vooral de komst van Maurice Janssen en Janusz Dabrowski, die beiden van het eerste zondagteam komen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal