Volledig scherm
Rachid Spiekman (rechts) ruimt op namens Quick 1888 tegen DVV. Foto: Bert Beelen

Quick 1888 in beker naar Achilles'29

NIJMEGEN - De topklassers Achilles'29 en De Treffers hebben beide een thuiswedstrijd geloot voor de vierde ronde van de districtsbeker in Oost. Achilles speelt tegen Quick 1888, De Treffers krijgt OVC'85 op bezoek.

Quick wacht daarmee een loodzware opponent. De loting heeft voor de Nijmeegse derdeklasser wel een voordeel. Bij winst wacht in de achtste finale een tegenstander van minder kaliber: AZSV of Quick'20.

De KNVB stelde maandagavond twee rondes vast. De Oosterhoutse vierdeklasser OSC wacht een reis naar FC Presikhaaf, een kampioenskandidaat in de eerste klasse. Tweedeklasser Leones (Beneden-Leeuwen) gaat op bezoek bij zaterdaghoofdklasser CSV Apeldoorn en de Groesbeekse eersteklasser Germania trekt de Betuwe in voor een duel met zaterdagtweedeklasser DFS Opheusden. De wedstrijden worden afgewerkt in het weekeinde van 23/24 februari of dinsdag 26 februari.

Bij winst speelt Leones in de vijfde ronde tegen Luctor et Emergo of HSC'21. De Treffers moet dan uit tegen DTS Ede of Zwart Wit'63 en OSC reist bij een zege naar Germania of DFS. Alle duels in de vijfde ronde worden gespeeld op dinsdag 19 maart.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Amateurvoetbal