Silvolde-trainer Rob Haveman.
Volledig scherm
PREMIUM
Silvolde-trainer Rob Haveman. © Orange Pictures

Rob Haveman: ‘Silvolde als vierdedivisionist achterlaten’

Silvolde stopt na dit seizoen met voetballen op hoog niveau, maar niemand zal in de resterende negen duels iets merken aan de spelers, zegt trainer Rob Haveman. ,,We willen de club achterlaten als vierdedivisionist.”

1 reactie

 • LUCIEN DIBBETS

  2 maanden geleden
  Stoppen met spelen op dit hoge niveau is op zich niet raar. Aan de mooie tijd moest een keer een einde komen. Maar kiezen voor het spelen op zaterdag vierde of vijfde klasse niveau is absoluut niet te volgen. In de bestuursverklaring op de eigen website en die gedeeld is met de leden staat letterlijk " Meer spelen van wedstrijden tegen buurtverenigingen is goed voor de beleving, de kas en het klimaat". Dan wordt er gekozen voor het spelen op zaterdag, buurtverenigingen daar....... ho maar.
 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  1

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.