Volledig scherm
De Treffers-middenvelder Robin Janssen (l) houdt AFC'er Melvin Grootfaam van zich af. © Pro Shots

Robin Janssen terug in selectie De Treffers

GROESBEEK - Robin Janssen keert terug in de wedstrijdselectie van De Treffers voor het competitieduel met Jong Sparta van zaterdagavond (18.00 uur op sportpark Zuid). De Milsbeekse middenvelder ontbrak de laatste maand bij de Groesbeekse tweededivisionist omdat hij als begeleider van het CP-team bij de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro was.

De laatste keer dat Janssen in actie kwam voor De Treffers was op 27 augustus toen hij inviel als centrale verdediger in de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen Spakenburg. Zonder Robin Janssen pakte de traditieclub vier punten in de laatste drie competitiewedstrijden: 3-1 nederlaag tegen GVVV, 0-0 gelijkspel tegen Jong AZ, 2-0 zege bij TEC.

Hoewel Janssen dinsdagavond al meetrainde met de groep zag de Limburger vanaf de kant het bekerdebacle tegen ASWH. De koploper van de derde divisie zaterdag was woensdag in de eerste ronde van de KNVB-beker met 3-0 te sterk voor De Treffers.

Trainer Anton Janssen kan bij de revanchewedstrijd tegen Jong Sparta niet beschikken over linkervleugelverdedigers Bram Eltink (heupblessure) en Jan-Willem Stronks (op de weg terug van een knieblessure).

  1. Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad
    COLUMN

    Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad

    Een wereldgoal in Lent, die je normaal alleen op de PlayStation ziet. Met een omhaal maakt Niek Temmink namens DVOL diep in blessuretijd de 1-1 tegen het Arnhemse Eendracht. Na die goal gebeurt er - op een warme oktobermiddag, die in de tweede helft broeierig heet wordt - van alles. De Arnhemmers koken van frustratie, een DVOL-speler gaat grijpend naar zijn hoofd naar de grond en scheidsrechter El Hassnaoui beloont na het affluiten een Eendrachtspeler met rood voor zijn fanatieke protest.

Amateurvoetbal