Volledig scherm
FC Lienden verwelkomt twee nieuwe spelers. Foto: Raphaël Drent

Sabajo en Lemondzhava naar FC Lienden

LIENDEN - Topklasser FC Lienden heeft zich versterkt met Romario Sabajo (24) en Apollon Lemondzhava (22). Het duo komt over van de Nordin Wooter Academy, een team met clubloze voetballers.

Met Sabajo haalt Lienden een multifunctionele verdediger in huis. Sabajo, die de jeugdopleiding van PSV doorliep, kan op alle posities in de achterhoede uit de voeten. Lemondzhava is een uit Georgië afkomstige spits. Hij kwam in het verleden uit voor de jeugd van Feyenoord.

De Betuwse topklasser speelde zaterdag een oefenwedstrijd tegen de academie van ex-prof Nordin Wooter. Het duel eindigde in 1-1. Erik van Eem scoorde namens de Liendenaren. Sabajo en Lemondzhava speelden beiden mee.

Met Sabajo en Lemondzhava heeft de Betuwse topklasser de selectie nagenoeg compleet. Hoofdtrainer Hans van de Haar is alleen nog op zoek naar een reserve-doelman achter eerste keeper Jan Schimmel.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal