Volledig scherm
© Dominique Pichel

SIOL wint eerste thuiswedstrijd op kunstgras

CUIJK /KATWIJK - SIOL heeft de eerste wedstrijd op het eigen kunstgras gewonnen: 4-1. Juliana Mill werd door de ploeg van trainersduo Peter ten Haaf en Maarten Hendriks over de knie gelegd. Na de eerste helft ging de ploeg al met 3-0 aan de leiding.

SIOL kwam op voorsprong dankzij een rake strafschop van Raphael Letemahulu.

Niet veel later liet Juliana Mill-doelman Sven Jacobs een bal los. Dani van Dreumel was er als de kippen bij om de bal tegen de touwen te werken. Nog voor rust kopte Djavano Amanupunnjo raak uit een voorzet van aanvoerder Niels van der Heijden.

Na rust kwam Juliana Mill terug in de wedstrijd door een rake vrije trap van middenvelder Jelle Albers. Van Dreumel bepaalde de eindstand op 4-1 met een droge knal van afstand.

Volledig scherm
Archieffoto SIOL-verdediger Marwan Kadro (rechts) © Theo Peeters
  1. Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad
    COLUMN

    Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad

    Een wereldgoal in Lent, die je normaal alleen op de PlayStation ziet. Met een omhaal maakt Niek Temmink namens DVOL diep in blessuretijd de 1-1 tegen het Arnhemse Eendracht. Na die goal gebeurt er - op een warme oktobermiddag, die in de tweede helft broeierig heet wordt - van alles. De Arnhemmers koken van frustratie, een DVOL-speler gaat grijpend naar zijn hoofd naar de grond en scheidsrechter El Hassnaoui beloont na het affluiten een Eendrachtspeler met rood voor zijn fanatieke protest.

Amateurvoetbal