Volledig scherm
© Dominique Pichel

SIOL wint eerste thuiswedstrijd op kunstgras

CUIJK /KATWIJK - SIOL heeft de eerste wedstrijd op het eigen kunstgras gewonnen: 4-1. Juliana Mill werd door de ploeg van trainersduo Peter ten Haaf en Maarten Hendriks over de knie gelegd. Na de eerste helft ging de ploeg al met 3-0 aan de leiding.

SIOL kwam op voorsprong dankzij een rake strafschop van Raphael Letemahulu.

Niet veel later liet Juliana Mill-doelman Sven Jacobs een bal los. Dani van Dreumel was er als de kippen bij om de bal tegen de touwen te werken. Nog voor rust kopte Djavano Amanupunnjo raak uit een voorzet van aanvoerder Niels van der Heijden.

Na rust kwam Juliana Mill terug in de wedstrijd door een rake vrije trap van middenvelder Jelle Albers. Van Dreumel bepaalde de eindstand op 4-1 met een droge knal van afstand.

Volledig scherm
Archieffoto SIOL-verdediger Marwan Kadro (rechts) © Theo Peeters
  1. Duno: Tien jaar later
    column

    Duno: Tien jaar later

    Duno-uit, dat was – toen ik tien jaar geleden zelf nog een poging tot voetbal waagde – geen potje waar ik naar uit keek. Integendeel. Ik speelde bij Wodanseck en de wedstrijd tegen Duno was onze streekderby in de vierde klasse zaterdag. De verpersoonlijking van Duno was Hans Bisdonk, een Jaap Stam met sik. Een keiharde verdediger die qua postuur niet zou misstaan op een rugbyveld. Duno had meer stoere kerels die ook van voetbal genoten als ze de bal niet hadden. De ochtend na zo’n derby kon ik amper uit bed komen.

Amateurvoetbal