Volledig scherm
Kevin van Veen. Foto: Robin Manders.

Spits Kevin van Veen naar JVC Cuijk

DEN HAAG - Kevin van Veen (22) maakt volgend seizoen deel uit van de selectie van JVC Cuijk. De spits, die eerder speelde voor Dijkse Boys en Helmond Sport, komt over van hoofdklasser UDI'19. Hij is de eerste aanwinst van JVC.

Ook centrale verdediger Jorrit Ritzen en middenvelder Abdes Assouiki spelen na de zomer voor JVC. Beiden hebben een doorlopend contract. Doelman Joris van Gerwen en de verdedigers Shanon Carmelia en Mehmet Dingil hebben hun contract verlengd.

De Cuijkse topklasser heeft zich voor de volgende voetbaljaargang eveneens verzekerd van de diensten van Thijs van Gent. De Katwijkse verdediger heeft al bijgetekend. Dat doen binnenkort ook aanvaller Joep van Kempen en middenvelder Stan Broenland. Aanvaller Jordie van der Laan is onlangs naar de A-selectie overgeheveld en maakt daar ook na de zomer deel van uit.

Middenvelder Nick de Graaf beslist binnen twee weken over zijn voetbaltoekomst. JVC voert de komende tijd gesprekken met alle spelers. Eind maart moet de definitieve selectie bekend zijn.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal