Volledig scherm
Bart Westerlaken maakt het zijn tegenstander lastig. © Raphael Drent

TEC doet goede zaken in derde divisie

TIEL - TEC heeft ook zijn vijfde wedstrijd van het seizoen gewonnen. Op De Lok werd hekkensluiter OJC Rosmalen met 2-0 opzij gezet.

In de eerste helft wees niets er op dat TEC de rode lantaarndrager wel eventjes op een nederlaag zou trakteren. Het kwam maar niet door de defensie heen en kansen waren er ook niet te noteren.

In de pauze werd verdediger Joël Beukhof gewisseld voor aanvaller Kurtley de Windt. En dat deed TEC goeds. De kansen in de tweede helft waren niet meer op één hand te tellen en na een uur spelen was het Robby Holder die TEC op 1-0 kopte. Niet veel later maakte die andere spits, Serhat Koç, er 2-0 van. Ook met het hoofd. 

Wimilio Vink, die de aangever was bij beide doelpunten, was een kwartier voor tijd nog dicht bij een derde Tielse treffer, maar zijn afstandsschot vloog net naast.

Omdat concurrenten Jong FC Volendam, GOES, ADO’20 en OFC verloren, deed TEC goede zaken bovenin de derde divisie. Het staat nu twee punten achter koploper Jong FC Volendam, maar heeft nog een wedstrijd te goed. Die wordt komende zaterdag ingehaald, thuis tegen HBS (18:00 uur).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal