Volledig scherm
Feest bij TEC na een doelpunt tegen Dongen. © Pix4Profs/ Gino van Outheusden

TEC herstelt zich met 5-1 overwinning bij Dongen

DONGEN - Ging TEC vorige week op eigen veld nog met 6-1 onderuit tegen OSS’20, tegen Dongen was alles anders. Trainer Frits van den Berk wilde revanche, en kreeg dat. Bij de nummer zeven van de ranglijst won TEC ruim: 1-5.

De eerdere ontmoeting tussen de twee, op de eerste speeldag van het seizoen, werd met 3-1 gewonnen door TEC. In Brabant kwamen de bezoekers uit Tiel na een half uur voetballen op voorsprong. Matthieu van den Assem, die de gepasseerde Robby Holder verving, maakte op aangeven van Serhat Koc de 0-1. Even later verdubbelde Wimilio Vink de Tielse voorsprong: 0-2.

Vanwege een fout van doelman Sebastiaan van der Sman, die werd afgestraft, stond het halverwege 1-2. 

In de tweede helft ging TEC op zoek naar een ruimere voorsprong, maar miste het - niet voor het eerst dit seizoen - veel kansen. Pas een kwartier voor tijd werd het wél 1-3. Uit een voorzet van Matthijs van Gessel tikte Nicky Kuiper binnen. Via Robby Holder en opnieuw Vink werd het zelfs nog 1-4 en 1-5.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal