Volledig scherm
Matthieu van den Assem had voor rust de grootste kans voor TEC. © Raphael Drent

TEC is vorm en koppositie kwijt

HAAKSBERGEN - TEC is in 2019 niet meer de ploeg die het in 2018 was. Na de eerdere dikke nederlaag tegen sv OSS 1920 (1-6) en het gelijkspel tegen OFC (1-1), ging de ploeg van trainer Frits van den Berk met 4-1 onderuit bij HSC’21.

TEC reeg de kansen in de eerste helft aaneen, maar scoren deed het niet. Matthieu van den Assem was het dichtst bij een doelpunt, maar zijn schot raakte de lat. Ook Nick Hak had de 0-1 op zijn voet, maar zijn omhaal ging over.

In de 53ste minuut kwam TEC wel op voorsprong. Topscorer Serhat Koc kopte raak uit een corner. Van die voorsprong kon de Tielse ploeg echter niet lang genieten, want binnen één minuut was het alweer 1-1. En nadat Migiel Zeller twee keer in de fout ging (te zachte kopbal terug en een inschattingsfout) was het prompt 3-1 voor de nummer twaalf van de ranglijst. In de slotfase maakte HSC’21 ook nog de 4-1.

Door de nederlaag heeft TEC niet meer de minste verliespunten in de derde divisie zondag. Jong FC Volendam heeft één punt meer dan TEC. De Volendammers speelden dit weekend tegen Quick, maar die wedstrijd werd halverwege gestaakt vanwege een blessure van de scheidsrechter. Het stond toen 0-1 voor Quick.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal