Volledig scherm
Matthieu van den Assem (l) moest na een uur voetballen met een rode kaart vertrekken. © Orange Pictures

TEC met tien man naar zege in Rosmalen

ROSMALEN - TEC heeft zich goed hersteld van de nederlaag tegen Goes (0-1) van twee weken geleden. In Rosmalen werd OJC met 1-3 aan de kant gezet. De Tielse ploeg eindigde de wedstrijd met tien man, na een rode kaart van Matthieu van den Assem.

TEC nam, nadat eerst Serhat Koç twee keer dicht bij een doelpunt was, na 22 minuten een voorsprong. TEC claimde eerst een strafschop maar scoorde een paar tellen later alsnog via Wimilio Vink. 

Kort na de pauze kwam de thuisploeg, die voor de winterstop nog laatste stond maar de laatste weken omhoog klimt, op gelijke hoogte en na een klein uur spelen moest TEC ook nog eens verder met tien man, nadat Van den Assem rood kreeg. Twee minuten later was het Thomas Horsten die TEC met een man minder op een nieuwe voorsprong schoot: 1-2. Invaller Randel Shakison besliste kort voor tijd het duel: 1-3.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal