Volledig scherm
Migiel Zeller van TEC (r). © Aad Vanderknaap

TEC trapt af bij Kozakken Boys en komt concurrent snel tegen

TIEL - TEC begint haar rentree in de tweede divisie met een uitwedstrijd bij Kozakken Boys. Op zaterdag 24 augustus beginnen die ploegen in Werkendam om 15.30 uur aan het seizoen. 

De nummer twee van de derde divisie zondag van het afgelopen seizoen ontmoet tijdens speelronde twee Jong FC Volendam; de ploeg waarmee TEC in 2018-2019 verwikkeld was in de titelstrijd. De wedstrijd wordt op sportpark De Lok gespeeld. Daar was TEC afgelopen seizoen nog met 1-0 te sterk voor de Volendammers.

In speelronde drie stuit TEC in Bunschoten-Spakenburg op IJsselmeervogels en een week later gaat de Tielse tweededivisionist op bezoek naar Het Kasteel, voor de wedstrijd tegen Jong Sparta Rotterdam.

Op 23 mei sluit TEC de competitie af met een thuiswedstrijd tegen ASWH, dat ten koste van FC Lienden promoveerde naar de tweede divisie.

Het gehele programma van de tweede divisie is hier te vinden: https://www.voetbal247.nl/wp-content/uploads/2019/07/2e-divisie-2019-20.pdf

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal