Volledig scherm
Migiel Zeller is weer volledig inzetbaar en start tegen HSC'21 misschien wel in de basis, liet trainer Frits van den Berk weten. © Joep Leenen

TEC wil niet weer in dezelfde val trappen

TIEL - TEC sloeg vorige week in Oostzaan een modderfiguur. De Tielse derdedivisionist, die volgend jaar weer in de tweede divisie wil spelen, ging met 3-1 onderuit bij OFC. Over de manier waarop was trainer Frits van den Berk niet te spreken. Zondagmiddag tegen HSC’21 mag TEC zich niet weer laten verrassen, vindt de trainer. 

,,We moeten niet opnieuw in de war raken van de fysieke kracht van een tegenstander. Dat zullen we dit seizoen wel vaker tegen komen. Veel ploegen kennen ons; weten dat wij mooi voetbal willen spelen. Wij zijn geen ploeg die de lange bal speelt. Dat kan ook lastig met een spits van nog geen 1 meter 70’’, legt Van den Berk uit.

TEC heeft tegen HSC’21 wel een goed verleden. In de topklasse won het er twee keer van en in de beker werd een paar jaar geleden ook al van de ploeg uit Haaksbergen gewonnen. Maar onderschatten doet Van den Berk de tegenstander niet. ,,HSC’21 kende een valse start tegen Blauw Geel’38 (3-0 verlies, red.). Vorige week wonnen ze van Quick met 4-2. Evenals OFC is HSC’21 een fysieke ploeg, denk ik. Ik moet de informatie tegenwoordig uit wedstrijdverslagen op internet halen. Dat gaat wat lastiger dan vorig seizoen in de tweede divisie. 

TEC-HSC’21 (zondag 14:30 uur, sportpark De Lok in Tiel).
TEC afwezig: Bart Westerlaken (knie), Randel Shakison (ziek, twijfel).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal