Volledig scherm

Topoverleg van Tricht winnaar Het Moment speelronde 5

HET MOMENT - Het filmpje van Sander van Rooijen van het overleg voor de wedstrijd van Tricht 4 tegen Herovina is deze week de winnaar van Het Moment. In het filmpje bespreken de spelers van Tricht hoe ze de snelle spits van de tegenstander willen afstoppen. Gefeliciteerd Sander, jij bent deze week de winnaar van de 50 euro!

Ondanks hun topoverleg is het de mannen van Tricht niet gelukt de wedstrijd daadwerkelijk te winnen. Herovina 3 won met 2-1. Aan alle tactische meesterbreinen van de formatie uit Tricht zal het in elk geval niet gelegen hebben.

Zelf winnen
Wil jij ook kans maken op 50 euro? Iedere zaterdag en zondag trappen wij om 14.00 uur ons liveblog af over het amateurvoetbal in de regio. Hiervoor zijn wij steeds opzoek naar de leukste, mooiste en spannendste momenten op en langs de velden. Sta jij langs het veld en heb je een video of foto gemaakt die niet mag ontbreken in ons liveblog? WhatsApp je bijdrage dan meteen naar 06-13322268. Iedere week geven wij een waardebon van 50 euro weg aan de maker van de mooiste foto of video.

Video door Sander Van Rooijen

Amateurvoetbal