Volledig scherm
FC Lienden verlaat geslagen het veld na de degradatie. © William Hoogteyling

Van de Haar: ‘Dacht echt dat we ‘m over de streep gingen trekken’

LIENDEN - FC Lienden-trainer Hans van de Haar baalde uiteraard flink van de degradatie van zijn ploeg. Hij zag vanaf de zijlijn toe hoe FC Lienden er in de eerste helft niet aan te pas kwam tegen ASWH, zich in de tweede helft oprichtte, maar in blessuretijd alsnog de beslissende 0-2 om de oren kreeg.

,,Het plan was hetzelfde als afgelopen woensdag (toen won FC Lienden met 0-1 bij ASWH, red.): vanuit de counter toeslaan. Dat deden wij nu niet”, zag Van de Haar. ASWH kwam kort voor rust via Jesper van de Bosch op 0-1. 

In de tweede helft draaide het spelbeeld en kreeg FC Lienden kansen genoeg op de 1-1. ,,Ik dacht écht dat we er nog één gingen maken en ‘m over de streep gingen trekken.” Het tweeluik leek een verlenging te krijgen maar het was juist ASWH dat in de allerlaatste minuut de 0-2 maakte. ,,Ik weet zeker dat wij het in de verlenging zwaar zouden krijgen, gezien onze smalle selectie. Zwaar klote dat -ie er dan in de laatste minuut nog invliegt. Dit was het dan...”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal