Volledig scherm
Frits van den Berk was niet blij met het optreden van Mike Klaare (assistent scheidsrechter). © Nico Brekelmans

Van den Berk baalt van Tielse assistent scheidsrechter

ROSMALEN - TEC won met 1-3 bij OJC Rosmalen, maar trainer Frits van den Berk was achteraf niet te spreken over het optreden van assistent scheidsrechter Mike Klaase, uit Tiel...

In de tweede helft kwam OJC Rosmalen op 1-1, nadat Wimilio Vink TEC voor rust al op 0-1 had geschoten. ,,Maar die goal van OJC was echt vijf meter buitenspel. Niet normaal.” Dat was nog niet alles. ,,Even later kreeg Matthieu (Van den Assem, red.) een directe rode kaart. Hij was in een sprintduel met een tegenstander. Ze raakten elkaar en vielen om. De assistent scheidsrechter stak zijn vlag omhoog en seinde de scheidsrechter in dat het rood voor Matthieu was. ‘Omdat hij zijn ellebogen bewoog bij het rennen’, zei hij achteraf. Ja, dat lijkt mij motorisch gezien nogal logisch. We hebben de beelden gelukkig. De scheidsrechter heeft geen sterk verhaal hierin”, baalde Van den Berk.

TEC liet zich niet uit het veld slaan want door doelpunten van Thomas Horsten (71ste minuut) en invaller Randel Shakison (81ste) won de Tielse nummer twee van de ranglijst alsnog: 1-3. ,,Maar die grensrechter: ongelooflijk. Hij komt nota bene uit Tiel, maar ik denk wel uit het Theole-kamp. Die jongen willen wij echt nooit meer hebben.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal