Volledig scherm
TEC won vorige week met ruime cijfers bij Dongen. © Pix4Profs/ Gino van Outheusden

Van den Berk hoopt niet opnieuw te hoeven puzzelen

TIEL - TEC herstelde zich vorige week uitstekend na de zeperd van een week eerder tegen Oss 1920 (1-6). Van Dongen werd met 1-5 gewonnen. Zondag kan de ploeg van trainer Frits van de Berk opnieuw aan de bak, als OFC op bezoek komt.

De ploeg uit Oostzaan is één van de twee ploegen die van TEC won dit seizoen. ,,Al vroeg in het seizoen verloren wij met 3-1 van OFC. Een goed voetballende ploeg met een sterke voorhoede. Het zat in allerlei facetten tegen die wedstrijd”, weet Van den Berk nog.

Ook nu moet de trainer uit Maurik wellicht weer gaan puzzelen voor de opstelling. ,,Randel Shakison heeft wat vocht in de knie, dus het is nog maar de vraag of hij kan spelen. Als dat niet het geval is, moeten we achterin weer wat gaan omzetten. Dat doe ik liever niet.”

Waar TEC vorige week flink uithaalde tegen Dongen, ging OFC hard onderuit. Thuis werd met 1-4 verloren van Quick. ,,En ze pakten nog twee rode en drie gele kaarten. Één rode kaart is wel kwijtgescholden, maar ook zij hebben dus personele problemen.”

TEC kan wel weer beschikken over Migiel Zeller. Hij komt terug van één wedstrijd schorsing.

TEC-OFC (zondag 14.30 uur, sportpark De Lok in Tiel). Twijfelgeval: Randel Shakison (knie)

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal