Volledig scherm
Bo van Essen aan de bal voor Jong Vitesse. © Ben Gal/Orange Pictures

Van Essen maakt aanval De Treffers compleet

GROESBEEK – De Treffers heeft de gewenste aanvallende versterking binnen. De Groesbeekse voetbalclub neemt Bo van Essen transfervrij over van Jong Vitesse. De 20-jarige aanvaller uit Arnhem is voor één seizoen vastgelegd door de tweededivisionist. 

De buitenspeler promoveerde twee seizoenen geleden met Jong Vitesse van de derde naar de tweede divisie. Hij werd in het kampioensjaar topscorer van Jong Vitesse met negentien goals in de derde divisie zondag. Voor de buitenspeler liep het jaar daarna op het hoogste amateurniveau uit op een teleurstelling. Vanwege een kruisbandblessure kwam hij het afgelopen seizoen weinig aan spelen toe bij de beloftenploeg van de Arnhemse eredivisionist. Hij is inmiddels weer fit. 

De aanvaller, die ook in de jeugd voetbalde van Westervoort en AVW’66, is de zevende aanwinst van buitenaf voor De Treffers. De club van de nieuwe hoofdtrainer Jan de Jonge legde eerder al Gino van den Berg (Cambuur), Dani Centen (JVC Cuijk), Joey Dekkers (Achilles’29), Dennis Janssen (TOP Oss), Jermo Wilsterman (FC Lienden), Lowie van Zundert (NEC, was gehuurd) en Dilivio Hoffman (Jong FC Den Bosch) vast voor komend seizoen.

De Treffers start zondag met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eerste oefenwedstrijd is op zaterdag 20 juli bij derdedivisionist FC Lienden. Op zaterdag 24 augustus beginnen de Groesbekenaren aan het nieuwe seizoen in de tweede divisie met een uitwedstrijd bij Rijnsburgse Boys.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal