Volledig scherm
© DG

Video goal SP Haarlo is winnaar Het Moment speelronde 3

HET MOMENT - Het moment van dit weekeinde is de video van Anouk Tiggeloven. Middels een vrije trap weet SP Haarlo 1 op voorsprong te komen op Meddo SC 1 ( 2 - 1) . Hoewel de aanval in eerste instantie op niets uit lijkt te lopen, lukt het de spelers van Haarlo toch de bal in het net te poetsen.

Op de voorgrond is de emotie van de technische staf van SP Haarlo goed te zien. De handen gaan omhoog, toch niet... en dan. Yes, Goal! Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 4 - 2 voor Haarlo. Met haar video wint Anouk 50 euro!

Het moment
Wil jij ook kans maken op 50 euro? Iedere zaterdag en zondag trappen wij om 14.00 uur ons liveblog af over het amateurvoetbal in de regio. Hiervoor zijn wij steeds opzoek naar de leukste, mooiste en spannendste momenten op en langs de velden. Sta jij langs het veld en heb je een video of foto gemaakt die niet mag ontbreken in ons liveblog? WhatsApp je bijdrage dan meteen naar 06-13322268. Iedere week geven wij een waardebon van 50 euro weg aan de maker van de mooiste foto of video.

Doe je mee en ben je benieuwd of je hebt gewonnen? Kijk dan op maandag vanaf 15.00 uur op dg.nl/hetmoment.

Amateurvoetbal