Volledig scherm
vvo velp logo

VVO pakt verdienstelijk punt bij Grol

VVO begon zondagmiddag de competitie in de derde klasse C van het zondagvoetbal met een 0-0 gelijkspel bij Grol in Groenlo. Maik Angenent, trainer van VVO, was naderhand dik tevreden over zijn ploeg bij de rentree in de derde klasse.

,,Voor rust waren we heer en meester'', vond Angenent. ,,Er waren goede aanvallen bij, zoals ik het graag wil zien.'' Na rust kreeg de kampioen van de vierde klasse F van vorig seizoen het een stuk moeilijker.

Maar VVO, met een uitblinkende Luuk Kersten in het hart van de verdediging, bleef fier overeind. ,,Luuk was fantastisch'', was Angenent lovend over zijn verdediger. De trainer was ook zeer te spreken over keeper Johan van den Hurk, die de geschorste eerste doelman Sander van der Meij goed verving.

  1. Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad
    COLUMN

    Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad

    Een wereldgoal in Lent, die je normaal alleen op de PlayStation ziet. Met een omhaal maakt Niek Temmink namens DVOL diep in blessuretijd de 1-1 tegen het Arnhemse Eendracht. Na die goal gebeurt er - op een warme oktobermiddag, die in de tweede helft broeierig heet wordt - van alles. De Arnhemmers koken van frustratie, een DVOL-speler gaat grijpend naar zijn hoofd naar de grond en scheidsrechter El Hassnaoui beloont na het affluiten een Eendrachtspeler met rood voor zijn fanatieke protest.

Amateurvoetbal