Volledig scherm
vvo velp logo

VVO pakt verdienstelijk punt bij Grol

VVO begon zondagmiddag de competitie in de derde klasse C van het zondagvoetbal met een 0-0 gelijkspel bij Grol in Groenlo. Maik Angenent, trainer van VVO, was naderhand dik tevreden over zijn ploeg bij de rentree in de derde klasse.

,,Voor rust waren we heer en meester'', vond Angenent. ,,Er waren goede aanvallen bij, zoals ik het graag wil zien.'' Na rust kreeg de kampioen van de vierde klasse F van vorig seizoen het een stuk moeilijker.

Maar VVO, met een uitblinkende Luuk Kersten in het hart van de verdediging, bleef fier overeind. ,,Luuk was fantastisch'', was Angenent lovend over zijn verdediger. De trainer was ook zeer te spreken over keeper Johan van den Hurk, die de geschorste eerste doelman Sander van der Meij goed verving.

  1. Duno: Tien jaar later
    column

    Duno: Tien jaar later

    Duno-uit, dat was – toen ik tien jaar geleden zelf nog een poging tot voetbal waagde – geen potje waar ik naar uit keek. Integendeel. Ik speelde bij Wodanseck en de wedstrijd tegen Duno was onze streekderby in de vierde klasse zaterdag. De verpersoonlijking van Duno was Hans Bisdonk, een Jaap Stam met sik. Een keiharde verdediger die qua postuur niet zou misstaan op een rugbyveld. Duno had meer stoere kerels die ook van voetbal genoten als ze de bal niet hadden. De ochtend na zo’n derby kon ik amper uit bed komen.

Amateurvoetbal