Volledig scherm
Logo WAVV

WAVV laat het na om Rood Wit in slotfase over de knie te leggen

WAGENINGEN - Op eigen veld is het Wageningse WAVV de competitie in de Tweede klasse I begonnen met een gelijkspel. Tegen Rood Wit werd het 1-1, een stand die na 24 minuten spelen al op het scorebord stond.

De bezoekers, afgelopen jaar gedegradeerd uit de Eerste Klasse, kwamen goed uit de startblokken en namen in de negende minuut een voorsprong. Sjoerd Bosch en Mike Jansen (WAVV) beroerden de bal dusdanig na een vrije trap dat WAVV doelman Jeffrey Rutten kansloos was. Marvin van den Born schoot zijn ploeg een kwartier later met een fraaie trap langszij.

In het tweede bedrijf was WAVV de bovenliggende partij en kreeg het voldoende mogelijkheden om de winst binnen te halen. Het bleef echter bij 1-1.

  1. Duno: Tien jaar later
    column

    Duno: Tien jaar later

    Duno-uit, dat was – toen ik tien jaar geleden zelf nog een poging tot voetbal waagde – geen potje waar ik naar uit keek. Integendeel. Ik speelde bij Wodanseck en de wedstrijd tegen Duno was onze streekderby in de vierde klasse zaterdag. De verpersoonlijking van Duno was Hans Bisdonk, een Jaap Stam met sik. Een keiharde verdediger die qua postuur niet zou misstaan op een rugbyveld. Duno had meer stoere kerels die ook van voetbal genoten als ze de bal niet hadden. De ochtend na zo’n derby kon ik amper uit bed komen.

Amateurvoetbal