Volledig scherm
Jan-Willem Stronks van De Treffers. © Bert Beelen

Weer zware kniekwetsuur voor Stronks

GROESBEEK - De voetbalcarrière van Jan-Willem Stronks hangt aan een zijden draadje. De verdediger van de Groesbeekse tweededivisionist De Treffers kampt met kraakbeenschade aan zijn rechterknie en moet geopereerd worden.

Stronks (25) twijfelt of hij na zijn ingreep nog terugkeert binnen de lijnen. ,,Dat ligt aan mijn herstel”, geeft hij aan.

Voor Stronks is zijn kniekwetsuur een volgende klap in korte tijd. Precies een jaar geleden maakte de voetballer uit Aalten zijn rentree na anderhalf jaar blessureleed. In augustus 2015 scheurde hij de voorste kruisband van dezelfde rechterknie af.

Onder het mes

Stronks gaat snel onder het mes. Daarna start hij zijn revalidatie bij het Sportcentrum Papendal, waar hij ook herstelde van zijn kruisbandblessure. ,,Ik heb een spoedplek in de Bergman Kliniek Naalden, bij een specialist. De operatie moet zo snel mogelijk, in verband met volgend voetbalseizoen én mijn studie fysiotherapie.”

Waar zijn toekomst ligt, weet de oud-speler van het Aaltense AZSV en Jong De Graafschap nog niet. In ieder geval niet bij De Treffers, bij club waar hij sinds de zomer van 2014 speelt. Zijn aflopende contract wordt in onderling overleg niet verlengd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal