Volledig scherm
Door een file moest het zaterdagteam van DVV de eerste 35 minuten in Almen met negen man spelen. Foto Jan van den Brink © Jan Ruland van den Brink

Zaterdagteam DVV begint duel met negen man

DUIVEN - Het zaterdagteam van DVV uit Duiven heeft de laatste competitiewedstrijd in 4E tegen Almen met 3-1 verloren. Opmerkelijk was dat de Duivenaren het duel in Almen met negen man begonnen.

,,De auto met jongens die in Utrecht wonen, kwam onderweg in de file. De scheidsrechter stelde de aanvang van de wedstrijd met tien minuten uit, maar wilde toen echt beginnen. Uiteindelijk hebben we 35 minuten met negen man gespeeld en Almen op 0-0 gehouden", legde spits Dennis Aerts van DVV uit. Eenmaal volledig qua bezetting ging het nog mis. Aerts: ,,We stonden twee keer te slapen en bij rust was het 2-0.”

Zelf scoorde Aerts na de pauze 2-1, maar een tweede doelpunt bleef uit. Hierdoor eindigde de ploeg uit Duiven de competitie als achtste.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal