Volledig scherm
Migiel Zeller geeft aanwijzingen in de thuiswedstrijd tegen Hoogeveen. Foto: Do Visser/DG

Zeller eerste versterking Achilles'29

MALDEN - Achilles'29 heeft de eerste aanwinst voor komend seizoen vastgelegd. Migiel Zeller verruilt Juliana'31 voor de Groesbeekse topklasser. De linksbenige centrale verdediger kon ook naar De Treffers.

Zeller groeide de voorbije twee jaar uit tot een dragende kracht bij hoofdklasser Juliana. De 19-jarige verdediger twijfelde echter lang of hij komend seizoen de stap al wilde maken.

"Ik ben nog jong. En de kans bestaat natuurlijk dat ik op de bank terecht kom, dat besef ik maar al te goed. Maar ik heb ook altijd gezegd dat ik het maximale eruit wil halen. En de topklasse, dat is het hoogste. Dus als een topclub uit die competitie komt, dan moet je ervoor durven gaan", legt hij uit.

De verdediger is de vijfde voetballer van de Maldense hoofdklasser in vijf jaar die voor Achilles kiest, in navolging van Twan Smits, Daniël van Straaten, Mark van Haarlem en Huub Creemers.

Zeller: "Ik vond het een moeilijk besluit. Juliana is mijn club. En je wilt niet te vroeg gaan. Aan de andere kant: de uitdaging lijkt me geweldig. En ik sta al twee jaar bij Juliana in de basis. Ik denk dat ik een hoger niveau aankan."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal