Ruud Stuivenberg zag zondagmiddag hoe een edelmoedige klant een oudere dame, die haar pincode was vergeten, uit de brand hielp. ,,Het heeft mij enorm geïnspireerd."
Volledig scherm
PREMIUM
Ruud Stuivenberg zag zondagmiddag hoe een edelmoedige klant een oudere dame, die haar pincode was vergeten, uit de brand hielp. ,,Het heeft mij enorm geïnspireerd." © Saskia Berdenis van Berlekom

Oudere vrouw vergeet pincode bij het afrekenen, jongeman betaalt haar boodschappen van 100 euro

De oude dame was er ondersteboven van. Toen ze aan de kassa van het Albert Heijn-filiaal in Amersfoort voor de derde keer een foute pincode dreigde in te voeren, sprong een jongeman bij met zijn pasje en betaalde haar boodschappen ter waarde van ruim 100 euro.

26 reacties

 • Aafke Jansen

  1 week geleden
  Geen zorgen Ceciel er zijn gelukkig ook nog mensen die wel weten waar /s voor staat. Even een lesje voor de boomers hier. Als er /s achter iets staat, dan betekent dat het een sarcastische opmerking is.
 • Ford Cmax

  1 week geleden
  Wat een goedheid van die meneer. Lieve actie. Hulde. @Ceciel , jouw tijd komt nog wel. Als jij achter je rollator naar de winkel strompelt en hetzelfde overkomt. @Marja, waarom zouden ouderen mensen niet veel kunnen inkopen. Wellicht komen de (klein)kinderen en wil de lieve vrouw ze verwennen. Of een (verjaardags)feestje.
 • M Stam

  1 week geleden
  Ernst ter Mate en W. Loeffen; denk dat u beiden het niet begrijpt. /s betekent dat de opmerking van Ceciel sarcastisch bedoeld is.
 • C.Vriezen

  1 week geleden
  Fijn dat er zulke lieve mensen zijn.
 • Arend Oog

  1 week geleden
  Gemiste kans voor de supermarkt, hoop niet dat de dame vaste klant was voor ze.