Proppen om nog in de bus naar school te kunnen.
Volledig scherm
Proppen om nog in de bus naar school te kunnen. © Marina Popova

600 handtekeningen tegen overvolle bussen in Arnhem

ARNHEM - Rood, de jongerenafdeling van de Socialistische Partij in Arnhem, heeft 600 handtekeningen verzameld voor een protest tegen de overvolle bussen in de ochtendspits. Daardoor arriveren in Arnhem vrijwel dagelijks tientallen scholieren en studenten te laat bij hun opleiding.

4 reacties

 • MichB

  4 jaar geleden
  Als je in de spits met het OV reist in moet je altijd rekening houden met overvolle bussen en treinen en het is natuurlijk geen excuus als je daardoor vaak te laat bent. Neem een bus eerder!
 • Frietje

  4 jaar geleden
  Wat een onzin, nog meer verantwoordelijkheid wegnemen bij de leerlingen? Een normale werkdag begint ook gewoon om 9 uur en dan heb je maar op tijd te zijn. Ben je dat structureel niet, word je ontslagen. Dus als je dan een beetje kunt nadenken pak je een bus eerder of neem je de fiets. Als we het OV gaan afstemmen op de leerlingen, leren ze nooit dat ze gewoon op tijd dienen te zijn, of er nou sneeuw ligt, of het druk is in de spits of wanneer je te laat bent opgestaan!
 • Fred Nathans

  4 jaar geleden
  Mensen die gewoon werken staan ook in de file en houden daar rekening mee door eerder van huis te gaan. Dus gewoon eerder vertrekken en een bus eerder nemen. Onzin om hiervoor extra bussen in te zetten.
 • Ik Ben het

  4 jaar geleden
  En een bus eerder pakken?
 1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.