Hans Wildenberg en Jannie Dorland in de ochtendspits op de Oranjestraat in Lombok.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Wildenberg en Jannie Dorland in de ochtendspits op de Oranjestraat in Lombok. © Rolf Hensel

Afsluiting John Frostbrug zorgt voor grote verkeersdrukte in Arnhem-West: van Bemmel naar Schiphol via Callunastraat

ARNHEM - In de Arnhemse wijk Malburgen genieten ze van de stilte nu de John Frostbrug wekenlang dicht is voor gemotoriseerd verkeer. Daar heerst de gedachte dat de brug nog wel even dicht mag blijven. In Lombok en Heijenoord denken ze daar heel anders over. ,,Het is hier nu twee keer zo druk als normaal.”

8 reacties

 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  Een heel hartelijke dank aan de voor de tip. Ik zal deze alternatieve route zeker gaan proberen nu mijn gebruikelijke route door wegwerkzaamheden niet meer te doen is.
 • Harm Hillevreugd

  2 maanden geleden
  Ach ja, ook hier weer een stelletje azijnzijkers die geen begrip kinnen opbrengen voor een tijdelijk probleempje. Besef dat de gebruikera van deze route er maar uit noodzaak tijdelijk gebruik van maken
 • fred fellinga

  2 maanden geleden
  Als ik van Bemmel naar Schiphol moet waarom dan niet via A15 dan via deil de A2 op dan de A9 en A4
 • Els Weber-van Dreuten

  2 maanden geleden
  Omdat de pleyroute al iedere dag vaststaat is dat geen oplossing, ik ga nooit via de John Frost brug als ik naar de A12 of naar familie die in Het Dorp woont, duurt veel te lang en als ik naar Veenendaal ga rij ik via de A15 dus komt ik helemaal niet in de stad.
 • Ceciel Buijser

  2 maanden geleden
  Dit krijg je dus als een stad stedebouwkundig zo klunzig in elkaar steekt als Arnhem. Nu de John Frostbrug dicht zit is de route door Arnhem west de enige begaanbare route naar het noorden of westen als je de centrumring wilt mijden. Lombok en Heijenoord zijn daar totaal niet op ingericht, de dorpskern van Oosterbeek evenmin. Waarom wordt het verkeer dat niet in Arnhem hoeft te zijn, niet meer via de Pleijroute geleid?

In samenwerking met indebuurt Arnhem