Agent ruikt hennep en heeft geluk: ‘Heb ik jou niet aangehouden drie maanden geleden?’

VIDEOARNHEM/ NIJMEGEN - Een tas met twee kilogram hennep met een straatwaarde van 10.000 euro was de grootste vangst van de politiedienst infrastructuur. De internationale politie-actie werd in Gelderland alleen gehouden op de stations van Arnhem en Nijmegen.

37 reacties

 • Hendry

  3 jaar geleden
  Als je een sigaret rookt word je als een paria bekeken. Maar drugs mag allemaal wel harder aanpakken.Maar het is duidelijk de heren die macht hebben gebruiken zelf de meeste drugs daarom kan alles hier!
 • tgm beuningen

  3 jaar geleden
  De wetgevers (politici) zijn verantwoordelijk voor de huidige stand van zaken. Schaf de verboden af en er valt voor criminelen 90% minder te verdienen, scherp de verboden aan en de verdiensten nemen toe.
 • OogvanNijmegen

  3 jaar geleden
  niks zinnigs, dat slaat op jouw commentaar, niet op de actie van de politie. 
 • OogvanNijmegen

  3 jaar geleden
  Je weet er blijkbaar veel van. Deze meneer was dus eigenlijk aan het leveren als toeleverancier? Of heb jij nu zelf niets meer. Ik heb niets tegen gebruikers en ben het eens dat het een en ander beter geregeld kan worden in die 'branche'. Maar 2 kilo is 2 kilo en dit was gewoon handel die niet kan. Ik zag eerder deze week een gast bedelen voor de Basic Fit bij de Vlaamsegas of iemand voor hem wat wilde gaan halen, want hij mocht er zelf niet meer in. Werd zelfs boos dat niemand dat wilde. Troep is het.  
 • PietjeBel

  3 jaar geleden
  gedogen is iets anders dan wettelijk toegestaan

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.