Toekomstbeeld van het nieuwe 'versplein' van Presikhaaf, met rechts de Albert Heijn en achterin het midden de Aldi.
Volledig scherm
Toekomstbeeld van het nieuwe 'versplein' van Presikhaaf, met rechts de Albert Heijn en achterin het midden de Aldi. © Wereldhave

AH Presikhaaf gaat na vertraging 7 maart verhuizen

ARNHEM - Supermarkt Albert Heijn opent op woensdag 7 maart voor het eerst de deuren van het nieuwe filiaal in winkelcentrum Presikhaaf. Vijf dagen eerder sluit de andere vestiging.

3 reacties

 • B. Derix

  4 jaar geleden
  Wij hebben contact gezocht met de manager van de supermarkt en de journalist. Daaruit is helaas niet duidelijk geworden wat er nu exact is gezegd. De supermarktmanager heeft ons laten weten dat hij juist graag een verbindende rol op wil pakken in Presikhaaf en dat hij waardeert dat bezorgde inwoners (los van het onderwerp) opkomen voor hun mening en dit via hun democratische recht doen. 
 • WillemII

  4 jaar geleden
  Kan dat ene duimpje naar beneden even uitleggen waarom? 
 • B. Derix

  4 jaar geleden
  Bezorgde bewoners hebben noch invloed gehad op de agenda van de gemeenteraad noch op de contracten tussen Albert Heijn en Wereldhave en noch op het feit dat de aannemer die het moest bouwen gewoon meer tijd nodig had. Dus te stellen dat ruim 200 bezorgde bewoners uit Presikhaaf  oorzaak zijn van iets waar ze überhaupt geen invloed op hebben gehad is op zijn minst niet netjes. Ben dan gewoon open en zeg dat de bouw gewoon vertraging op heeft gelopen. Het bezwaar van de omwonenden is immers niet tegen de bouw/renovatie van een nieuwe mooi winkelcentrum maar alleen tegen welgeteld één uitrit.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.