Honden uitlaten vanaf een van de twee parkeerplaatsen bij het Rozendaalse Veld.
Volledig scherm
PREMIUM
Honden uitlaten vanaf een van de twee parkeerplaatsen bij het Rozendaalse Veld. © Erik van 't Hullenaar

Angst dat discussie over grootste uitlaatplek voor honden in regio Arnhem plan voor afsluiten Posbank torpedeert

ROZENDAAL/RHEDEN - De discussie over de afsluiting van het Rozendaalse Veld brengt een goed besluit over de Posbank in gevaar. Dat stelt de Coalitie Veluwezoom, een samenwerkingsverband van veertien organisaties in de gemeente Rheden die meedenken over de toekomst van het bos- en heidegebied. De club pleit daarom voor het openhouden van het Rozendaalse Veld.

3 reacties

 • Hennie Brouwer

  2 maanden geleden
  Nee het is geen belachelijk idee Anoniem. Al jaren vind iedereen het normaal dat je overal mag struinen. Niet bewust welke natuur- geologische en historische waarden sommigen plaatsen. Er blijft genoeg over waar wel gewandeld kan worden en anders: pak de fiets. Parkeer deze ergens en ga dan wandelen.
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Rozendaalseveld moet gewoon open blijven. En hebben die lui er ook wel eens bij stil gestaan dat bussen al moeten gaan rijden als de zon op komt. Er is vanaf dat moment altijd wel iemand te vinden op de postbank. Belachelijk idee dat je voor je rust in een bus gedumpt wordt om een rondje te kunnen lopen. Idioterie.
 • R. Fluit

  2 maanden geleden
  Ik snap de discussie niet, want het Rozendaalse Veld is geen onderdeel van de Posbank. Bovendien is er geen doorgaande weg voor auto's. Wel fietspaden waar je niet mag brommen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.