Deel van het mogelijke ontwerp van het toekomstige Coehoorngebied in Arnhem onder de titel ‘Common Grounds’ van architectenbureau VenhoevenCS in opdracht van Kondor Wessels Projecten KWP.
Volledig scherm
PREMIUM
Deel van het mogelijke ontwerp van het toekomstige Coehoorngebied in Arnhem onder de titel ‘Common Grounds’ van architectenbureau VenhoevenCS in opdracht van Kondor Wessels Projecten KWP. © VenhoevenCS architecten.

Architecten kruisen de degens in de strijd om de bouwopdracht voor het nieuwe Coehoorngebied

common groundsARNHEM - De 155 bewoners van het Coehoorngebied nabij Arnhem Centraal kunnen kiezen uit vier ontwerpen voor hun toekomstige woonwijk. Het stadsbestuur heeft een prijsvraag uitgeschreven als voorloper voor de aanbesteding van de nieuwbouw. 

6 reacties

 • Robin Schregel

  4 maanden geleden
  Nergens wordt een ontwerp afgemaakt met een dak, daklijst of iets wat het afrondt. En dat hoeft echt geen dakpannen dan te zijn maar iéts meer dan een plat dak geeft al zoveel meer smoel.
 • Karel Koning

  4 maanden geleden
  Beslissend is weer de gemeente in deze. Waarom worden dan de bewoners gevraagd om op hun voorkeur te stemmen? Deze wethouder doet alsof er participatie is maar beslist het dus zelf weer. Hij kan zich beter aansluiten bij GroenLinks die ook nooit de mening van bewoners aanhoren.
 • erik roelofs

  4 maanden geleden
  Maak er écht een topproject van. Dat verdient deze plek tegenover het CS. Zo snel mogelijk graag want die zooi die er nu nog staat.....En neem meteen Onderlangs mee. Daar mag ook wel snel wat meer prestige getoond worden.
 • Jan den Tien

  4 maanden geleden
  Het zal in elk geval fraaier worden dan het was...
 • Martin Koops

  4 maanden geleden
  @Ton had je verwacht op plannen met een plaggenhut? Vierkante blokken heb je vaak in een stad. En lelijk blijft een persoonlijke mening.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.