Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © Thinkstock

Arnhem en Nijmegen gaan periode van verkeerschaos tegemoet

ARNHEM - Voor automobilisten in de regio Arnhem-Nijmegen breken zware tijden aan. De twee drukste wegen van Gelderland gaan vrijwel gelijktijdig op de schop. Behalve de Waalbrug in Nijmegen wordt over bijna twee jaar ook de Pleijroute in Arnhem helemaal vernieuwd. Grote overlast is onvermijdelijk. 

34 reacties

 • wmb

  5 jaar geleden
  Het volgende probleem zal zich daarna voordoen. Als de A15 is doorgetrokken zal deze op meerdere plaatsen niet berekend zijn op het grotere verkeersaanbod. Als men dat gaat aanpassen ná het gereed komen van de nieuwe doortrekking duurt het nog langer om de gunstige effecten te ervaren. Ik wens de beslissers nog veel wijsheid en hopelijk realisme om samen met gemeente/ provincie én Rijksoverheid deze problematiek eerder met elkaar af te stemmen.
 • Onaniem

  5 jaar geleden
  Grapjas, Johan de Witlaan is juist versmald, omdat het vroeger altijd een enorme chaos was daar, mede door de vele verkeerslichten die overal nodig waren.
 • Harry

  5 jaar geleden
  Op het moment dat je 10 minuten of langer staat te wachten bij een winderige bushalte in de regen is het geen fijn alternatief.
 • Harry

  5 jaar geleden
  Nou dat is wel hele verre toekomst. De doorgetrokken A15 stond 40 jaar geleden al geschetst in wegenkaarten en ligt er ook nog steeds niet, laat staan een verlenging van Oudbroeken naar Doetinchem.
 • Harry

  5 jaar geleden
  Tja maar niet iedereen wil of werkt mee.

In samenwerking met indebuurt Arnhem