Lara Neves Tenente uit Brazilië.
Volledig scherm
PREMIUM
Lara Neves Tenente uit Brazilië. © Gerard Burgers

Arnhem is een verademing, vindt Lara: ‘Je kunt hier over straat zonder angst voor verkrachting’

ALLEMAAL ARNHEMMERSIn Allemaal Arnhemmers vertellen stadgenoten met wortels in het buitenland hun (levens)verhaal. Dit keer: Lara Neves Tenente (33) uit Brazilië.

4 reacties

 • Anton van Driel

  1 week geleden
  Albert, alhoewel je reactie uiterst serieus is en ik deze ook volkomen begrijp, moest ik toch even lachen om je bericht.
 • M. Vesters

  4 weken geleden
  Heb in Brazilië gewoond, ik snap haar wel. Desondanks zou ik als vrouw alleen ook hier niet in het donker het bos in gaan. Ik doe t zelfs niet met m'n hond. Dingen waar mannen zich over het algemeen weinig gedachten over maken vermoed ik.
 • Jelle Arnhem

  4 weken geleden
  De ervaring van een aantal mensen leert anders. Wellicht onvergelijkbaar met de situatie waar u vandaan komt... Maar naïviteit is des duivels oren kussen.
 • Albert van der Broek

  4 weken geleden
  In het donker vanaf Papendal naar huis fietsen? Hm, lijkt me een slecht idee. Ik raad dat af.
 1. Arnhemse Knor schrijft geschiedenis: eerste animatieproductie met Gouden Kalf voor beste film

  Arnhemse Knor schrijft geschiede­nis: eerste animatie­pro­duc­tie met Gouden Kalf voor beste film

  Voor het eerst in de geschiedenis heeft een animatieproductie het Gouden Kalf voor de beste film gewonnen. Het zowel door het publiek als de filmpers juichend ontvangen Knor pakte vanavond, tijdens de 42ste uitreiking van het Nederlandse equivalent van de Oscars, in totaal drie beeldjes. Ook de regie en production design (de vormgeving) werden bekroond. De Arnhemse maker Mascha Halberstad besteeg liefst drie keer het podium, omdat zij verantwoordelijk is voor al deze disciplines.

In samenwerking met indebuurt Arnhem