Voorzitter Dick Cochius nam met het Arnhems Platform Chronisch Zieken en Gehandicapten eerder de toegankelijkheid van gebouwen in Arnhem onder de loep. In de horeca is nog een wereld te winnen volgens hem.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Dick Cochius nam met het Arnhems Platform Chronisch Zieken en Gehandicapten eerder de toegankelijkheid van gebouwen in Arnhem onder de loep. In de horeca is nog een wereld te winnen volgens hem. © PR

Arnhems café Bloopers wil gesprek over geweigerde rolstoelklant

ARNHEM - Het Arnhemse café Bloopers wil in gesprek met de klant die zich via social media beklaagde over het uit de zaak verwijderen van een bezoeker in een rolstoel.

16 reacties

 • Ik Ben het

  2 jaar geleden
  Jouw reactie is echt te zielig voor woorden. Je denkt te weten waar het over gaat, maar vervolgens heb je echt werkelijk geen idee.. gaat om iemand in een rolstoel samen met een groep vrienden, die weigeren instructies op te volgen om veiligheid te kunnen garanderen. Die mensen zijn uitgezet.
 • Jeempie

  2 jaar geleden
  Ik ben er nooit geweest? Je zegt het zelf al een bomvol café. Dus je bedoeld dat de gemeente het aantal bezoekers moet gaan tellen om te zien of er niet teveel binnen zijn en een maximum handhaven...Prima wederom dank voor de tip...Heb je nog meer goede ideeen???
 • Ik Ben het

  2 jaar geleden
  Jeempie: jij bent er dus nooit geweest. 2 uitgangen maar als de kroeg bomvol staat met mensen die gedronken hebben, en ellende breekt uit, zou jij dan denken om netjes op je beurt te wachten? Als hij zich had gehouden aan instructies was er niets aan de hand geweest. Net als jij en ik, als je waarschuwing krijgt en je luistert niet, word je ook verwijderd
 • Jeempie

  2 jaar geleden
  Ik ben het onwetendheid? Een openbare horeca gelegenheid heeft meerdere nood uitgangen. Met andere woorden, indien een rolstoel een belemmering vormt voor de bezoekers voldoet de zaak niet aan de eisen die gelden, dank je voor de uitleg...!
 • Bert Krus

  2 jaar geleden
  Een gesprek? Daar koop je niks voor. Ik zou zeggen excuses aanbieden en bij jezelf te raden gaan. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.