Arnhemse Estavana Polman: 'Rafael bij Vitesse? Laat ze bellen'

videoARNHEM - Estavana Polman uit Arnhem ziet haar vriend, voetballer Rafael van der Vaart, zomaar spelen bij Vitesse. De tophandbalster is actief in Denemarken maar voelt zich nog altijd nauw verbonden met haar geboortestad, vooral vanwege haar familie.

Volledig scherm
Estavana Polman. © ProShots

,,Zou leuk zijn, mijn cluppie’’, zegt ze quasi serieus. ,,Nee, ik heb geen idee. Laat ze bellen.’’ Als het aan haar zou liggen, komt het er zeker van: ,,Vitesse is de mooiste club van Nederland.’’

Polman komt dit weekend uitgebreid aan het woord in de Gelderlander. Ze vertelt daarin over haar jeugd in Arnhem maar ook over hoe het is om een relatie te hebben met een topvoetballer die continu onder het vergrootglas ligt van de media. 

,,In het begin vond ik al die aandacht moeilijk’’, vertelt ze. ,,Niks is meer privé, iedereen vindt wat van je. Daar heb ik wel mijn draai in moeten vinden. Ik ben spontaan, maar denk nu toch overal over na.’’ Ondanks alle aandacht twijfelt ze geen seconde over haar nieuwe leven. ,,Ik ben op Raf gevallen, niet op zijn verleden of zijn carrière als profvoetballer.”

Volledig scherm
Estavana Polman met dochter Jesslynn tussen haar moeder Winniefred en haar vader Willem. © Walter Nieuwkamp/De Gelderlander
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.