Coen Verheij, lijsttrekker van de PVV in Arnhem voor de komende raadsverkiezingen.
Volledig scherm
Coen Verheij, lijsttrekker van de PVV in Arnhem voor de komende raadsverkiezingen. © Rolf Hensel

Arnhemse PVV-lijsttrekker wist zijn verleden

ARNHEM - De gedroomde lijsttrekker van de Partij voor de Vrijheid (PVV) tijdens de komende raadsverkiezing in Arnhem, Coen Verheij (37), doet er alles aan om informatie over zijn persoonlijke omstandigheden weg te poetsen.

92 reacties

 • Tweeling

  4 jaar geleden
  Zie nou wel, ik wist wel dat het een goeie gosert was, net zoals die van Moorlag van de PvdA, alleen ken je daar nou net geen reactie op geven van deze krant ?
 • Bertus

  4 jaar geleden
  Elke politicus zou zijn sociale media profielen moeten wissen. Het gaat erom wat je nu doet en niet wat je in het verleden hebt gepost. 
 • EfvanSjoekel

  4 jaar geleden
  Heerlijk hoe die zielige reaguurders niet eens keiharde feiten willen  erkennen. Het  wordt tijd voor de verkiezing van de Domste Populist!
 • Sverre Gaffelbaard

  4 jaar geleden
  Dit waait wel weer over..Na de verkiezingen lijden ze aan het ctaa-syndroom....oftewel het Chronisch Tekort Aan Aandacht Syndroom....En dan gaan ze weer van alles roepen op commando van die 'roeptoeter' uit Den Haag.
 • EfvanSjoekel

  4 jaar geleden
  Hoe krom wilt U het hebben?Coen Verheij heeft al zijn daden verwijderd. En nu kunnen we hem niet langer op zijn "daden" beoordelen. Je moet wel een stekeblinde kip zijn om nog op zo´n achterlijk uilskuiken je stem uit te brengen.
 1. ‘Needle and drink spiking’ verspreidt zich als een olievlek na berichten op sociale media: ‘Lezen en delen mensen: ik ben gespiked’
  PREMIUM
  9

  ‘Needle and drink spiking’ verspreidt zich als een olievlek na berichten op sociale media: ‘Lezen en delen mensen: ik ben gespiked’

  In Nederland duiken steeds meer meldingen op over jongeren die onbewust geïnjecteerd zouden zijn met een drugscocktail tijdens het stappen. Engelse media berichten sinds oktober vorig jaar volop over needle spiking in het nachtleven en op festivals. In december werden de eerste gevallen van het fenomeen gemeld in Frankrijk, waarna het aantal in maart en april begon op te lopen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.