Uitreiking van de stadsprijzen bij On-Ganse. Van links naar rechts: adjudant Rense, loco-burgemeester Roeland van der Zee, genomineerde Rinus Roelofsen,  winnaar van de individuelen Rick Jansen, genomineerde Jonathan Simonis, Prins Han II, page Renske en Vorst Ronald.
Volledig scherm
Uitreiking van de stadsprijzen bij On-Ganse. Van links naar rechts: adjudant Rense, loco-burgemeester Roeland van der Zee, genomineerde Rinus Roelofsen, winnaar van de individuelen Rick Jansen, genomineerde Jonathan Simonis, Prins Han II, page Renske en Vorst Ronald. © On-Ganse

Arnhemse stadsprijzen voor toppers van Klarendal en Stadsblokkenwerf

ARNHEM De Arnhemse Stadsprijs voor Vrijwilligerswerk is zaterdagavond tijdens het vrijwilligersgala in Musis uitgereikt aan Rick Jansen. Hij kreeg die prijs vanwege zijn tomeloze inzet voor de leefbaarheid van Klarendal en het sociale welzijn van de Klarendallers. 

3 reacties

 • H.D. Jansen

  4 jaar geleden
  Kom maar eens buurten op zondag om 11 uur in het MFC Klarendal voor een brunch en daarna een, niet verplichte, christelijke viering van Villa Klarendal. Of geef je een keer op bij de landenkookgroep Klarendal, elke 2e en laatste dinsdag van de maand. Op die plekken, maar ook bij het bewonersoverleg, kun je mij tegenkomen. En als je bij de wasplaats of bij Simone langs gaat, ligt daar een boekje "Mijn leven in Kleur", waar je mij op de achterkant ook tegenkomt. Ik hoop je een keer te ontmoeten!
 • Patries

  4 jaar geleden
  Sinds dit jaar heet het Arnhem bedankt. Dus wat altijd voelde als een gala waar de vrijwilliger belangrijk was, voelde het nu als een veredeld carnaval. Juist dat beetje chique gaf het een speciaal tintje. Een beetje je best doen om er leuk uit te zien voor een avondje uit,, hoeveel moeite is het. Volgend jaar blijf ik thuis. In m'n spijkerbroek en sneakers een biertje drinken kan ik ook thuis.
 • Jeff

  4 jaar geleden
  Woon mijn hele leven op Klarendal maar heb nog nooit van de beste man gehoord

Arnhem e.o.