Volledig scherm
PREMIUM
Tamara Baars aan de Rijnkade in Arnhem. Foto: Erik van 't Hullenaar. © Erik van 't Hullenaar

Arnhemse Tamara Baars haalt zelfdoding uit de taboesfeer met boek over broer

ARNHEM - Als een soort eerbetoon aan haar broer, die tien jaar geleden volkomen onverwacht een eind aan zijn leven maakte, heeft Tamara Baars uit Arnhem een persoonlijk boek geschreven. ,,Op deze manier wil ik proberen zelfdoding uit de taboesfeer te halen."

Gekscherend had ze nog tegen haar broer gezegd dat zij niet van plan was van de John Frostbrug in Arnhem te springen. ,,Toen had ik er geen flauw benul van dat hij later zelf uit het leven zou stappen. Dat was absoluut niet aan de orde. We waren een beetje aan het geinen, dacht ik. Ik kon het daarom ook niet geloven toen ik hoorde dat hij zich van het leven had beroofd. Dit ging mijn inbeeldingsvermogen te boven."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bouwers en boeren protesteren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmisbruik’

    Bouwers en boeren proteste­ren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmis­bruik’

    ARNHEM - Tientallen bouwers en boeren uit de regio Barneveld hebben zich deze avond met zwaar materieel verzameld in Arnhem om een statement te maken tegen in hun ogen onrechtvaardig politieoptreden. Aanleiding daarvoor zijn twee bouwers die naar het politiebureau moesten komen: ze worden ervan verdacht met een bus een motoragent te hebben afgesneden. De demonstranten zijn door de politie naar de Markt bij het provinciehuis gestuurd.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.