Arnhemse tiener Mika kan door spierziekte alleen zijn pols bewegen

videoARNHEM - Door een bijzondere spieraandoening kan de 18-jarige Arnhemmer Mika van Voorst alleen zijn pols bewegen. Maar hij laat zich daardoor niet uit het veld slaan. Van Voorst is niet op zijn mondje gevallen. Waar mogelijk maakt hij publiciteit voor de Stichting Voor Sara. 

1 reactie

 • Kepie

  4 jaar geleden
  Wat een supertiener! Wat een positiviteit. Mooi om te zien.
 1. Ongeschminkte pieten bij magisch lichtjesfeest rond intocht Sinterklaas in Arnhem; wel baarden en snorren
  PREMIUM

  Onge­schmink­te pieten bij magisch lichtjes­feest rond intocht Sinter­klaas in Arnhem; wel baarden en snorren

  Sinterklaas arriveert dit jaar voor het eerst in de geschiedenis van Arnhem pas aan het einde van de middag met de stoomboot op de Rijnkade. Op zaterdag 13 november stapt hij om 16.45 uur op schimmel Ozosnel en trekt hij in een bonte optocht naar de binnenstad. Na zessen trekt hij zich terug in zijn werkkamer in de Eusebiuskerk, waar de kinderen hem van 18.30 tot 19.30 uur mogen bezoeken.
 2. Man dringt woning ex binnen tijdens haar vakantie en steelt pikante foto’s: ‘Zo kon ik haar toch nog zien’
  PREMIUM
  4

  Man dringt woning ex binnen tijdens haar vakantie en steelt pikante foto’s: ‘Zo kon ik haar toch nog zien’

  DOORWERTH – Hij belaagde zijn ex in Doorwerth door haar tientallen, vaak seksistische en agressieve berichten per dag te sturen. Hij gluurde door het raam, belde aan en ging tekeer. Hij drong haar woning binnen toen ze op vakantie was en zette pikante foto’s en filmpjes van haar laptop over naar zijn telefoon. En ten slotte ging hij ook nog eens stiekem filmen over de rand van kleedhokjes bij zwembaden in Ede en Heijen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.