Volledig scherm
De verwoeste auto aan de Doeffstraat. © DG

Autobrand in Arnhemse wijk Presikhaaf alweer de twaalfde van 2018 in regio

ARNHEM - De autobrand aan de Doeffstraat in de Arnhemse wijk Presikhaaf van zaterdagnacht is alweer de twaalfde van 2018. Vier autobezitters waren de afgelopen week de dupe. Groot verschil met andere autobranden is dat de politie getuigen heeft gesproken die twee verdachten hebben gezien.

Of de getuigen een bijdrage hebben kunnen leveren aan de opsporing van de pyromanen is onduidelijk.

Uit enkele gesprekken met omwonenden zondagmorgen blijkt dat weinigen iets hebben gezien van de recente autobrand aan de Doeffstraat, rond 03.00 uur. ,,Ik heb de auto hier zelfs nog nooit in de wijk zien staan’’, zegt een man die vanuit zijn woning zicht heeft op de parkeerplaats.

Met de autobrand in Presikhaaf gaat de reeks branden in Arnhem en Velp onverminderd door in 2018. Vorig jaar gingen er zo'n veertig auto's in vlammen op. Dit jaar staat de teller voor Arnhem op negen en voor Velp op drie. Opvallend daarbij is dat het in Arnhem-Zuid drie keer om een bestelbus ging. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.