Volledig scherm
Een van de gecrashte auto's. © Roland Heitink

Automobilisten botsen op elkaar op kruising Schelmseweg

ROZENDAAL – Op de kruising Schelmseweg met de Arnhemse Allee in Rozendaal zijn dinsdag aan het eind van de ochtend twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Een bestuurder raakte hierbij gewond.

Het gebeurde rond 11.20 uur. De bestuurder van de rode auto sloeg linksaf naar de Arnhemse Allee en zag hierbij de automobilist die op de Schelmseweg vanuit Arnhem kwam over het hoofd.

De man uit de rode auto raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De inzittenden van de andere auto, waaronder een kind, kwamen met de schrik vrij. Het kind heeft van de hulpverleners een traumabeertje gekregen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Sturing voltooit Europese missie Vitesse
    PREMIUM

    Sturing voltooit Europese missie Vitesse

    UTRECHT - Het is de hoofdbrekens waard geweest. Het risico. Het ingrijpen. Marc van Hintum en Joost de Wit hebben als directie in april het zwaarste en wreedste redmiddel moeten gebruiken om Vitesse uit de dood te laten herrijzen. Maar na een werkelijk zinderende finale van de play-offs blijkt het ontslag van Henk Fraser en de komst van interim-coach Edward Sturing de sleutel tot het succes in Arnhem. De Gelderse club zit op 19 juni bij de UEFA in de pot voor de tweede voorronde van de Europa League. De missie is geslaagd.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.