Balkon vol jongeren ingestort op Kastanjelaan in Arnhem, drie gewonden

VideoARNHEM - Op de Kastanjelaan in Arnhem is een balkon ingestort dat vol stond met jongeren. Volgens de brandweer gaat het om 10 mensen. Drie jongeren raakten gewond.

18 reacties

 • Waterrat

  5 jaar geleden
  Op een filmpje bij een andere krant is te zien dat de jongeren inderdaad een beetje (zéker niet overdreven hard!) aan het springen waren! Maar dat neemt niet weg dat letterlijk de eerste seconden van het nieuwe jaar voor hen niet zo goed uitpakten. Een spoedig herstel voor de gewonden, iedereen en voorspoedig 2018!
 • Bijdehandje

  5 jaar geleden
  Heb het filmpje gezien: met 8 man staan te springen op een balkonnetje van 1m2 lijkt mij niet handig en slim! Was wel goed getimed: exact Nieuwjaar!.
 • Bertels

  5 jaar geleden
  En aan het huis daarnaast hangt precies zo'n balkon.Misschien ook even checken... 
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Balkon is niet bedoeld voor veel mensen om erop te staan.  En helemaal niet om erop te springen. Rare mensen zijn dat de studenten.  Altijd zelfde gezeik ermee.
 • Patries

  5 jaar geleden
  Ik ken rugletsel. Zelf door een ongeval ernstig rugletsel opgelopen. Zes maanden bedlederig, baan kwijt, jaar revalideren. Als het al impact heeft gehad, dan positief. Ik geniet juist nog meer! En het ongeval? Ergens in een la in mijn geheugen opgeborgen. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem