De dames Buurman (op de voorgrond), Korzilius (achter de rollator) en Nelly Scholten (met roze trui) staan in de rij voor de poffertjes van Daniel Willems en Martien Robben.
Volledig scherm
De dames Buurman (op de voorgrond), Korzilius (achter de rollator) en Nelly Scholten (met roze trui) staan in de rij voor de poffertjes van Daniel Willems en Martien Robben. © Gerard Burgers

Bejaarde ‘Arnhemse meisjes’ in de rij voor portie poffertjes, met advocaat en boerenjongens

ARNHEM - Poffertjesbakkers Daniel Willems en Martien Robben hebben het druk woensdag bij Insula Dei. Pakweg driehonderd porties delen ze er rond lunchtijd uit. Bewoners van het Arnhemse verzorgingshuis staan ervoor in de rij. ,,Héérlijk”, zegt Anneke Korzilius (90). ,,Ik vind het eigenlijk asociaal, maar dit is al mijn tweede portie.”

 1. Hans en Hans uit Arnhem schieten in de roos als The Guys With The Same name: ‘Dit is écht het neusje van de zalm’
  PREMIUM
  Met video
  3

  Hans en Hans uit Arnhem schieten in de roos als The Guys With The Same name: ‘Dit is écht het neusje van de zalm’

  ARNHEM - Normaal gesproken schuwen de Arnhemse fotografen Hans Toonen (69) en Hans Wientjens (65), ook wel bekend als The Guys With The Same Name, de publiciteit. Maar dat hun foto’s binnenkort komen te hangen tussen werk van wereldberoemde artiesten als Andy Warhol en Banksy, willen ze niet ongemerkt voorbij laten gaan. ,,Dit is zó’n enorme kick.”
 2. ‘Mijn overleden man was marinier, zo oprecht, zo eerlijk. En dan word ik nu door een collega van hem belazerd!’
  PREMIUM
  Whatsappfraude
  2

  ‘Mijn overleden man was marinier, zo oprecht, zo eerlijk. En dan word ik nu door een collega van hem belazerd!’

  ARNHEM - Hij is, zegt de 23-jarige militair tegen de rechters, eigenlijk een ‘goedzak’. Eentje die zich tweeënhalf jaar geleden argeloos als ‘geldezel’ liet misbruiken. Bij de militaire kamer van de rechtbank in Arnhem hoorde de man maandag een werkstraf van zestig uur tegen zich eisen, plus de opdracht zijn slachtoffers alle schade terug te betalen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem