Hekken rondom het pand van Arowonen, waar in de nacht van 15 april een grote brand woedde. De maisonnettes direct boven Arowonen zijn vanwege instortingsgevaar niet toegankelijk voor bewoners.
Volledig scherm
PREMIUM
Hekken rondom het pand van Arowonen, waar in de nacht van 15 april een grote brand woedde. De maisonnettes direct boven Arowonen zijn vanwege instortingsgevaar niet toegankelijk voor bewoners. © Gerard Burgers

Bewoners appartementen boven meubelzaak Arowonen dubbel de dupe: eerst brand, nu inbraakgolf

ARNHEM  - Eerst een heftige brand, en nu een inbraakgolf: het zit bewoners van de maisonnettes boven de Arnhemse meubelzaak Arowonen bepaald niet mee. Ze mogen vanwege instortingsgevaar hun appartementen niet in, nadat de meubelwinkel aan de Boulevard Heuvelink in de nacht van 15 april volledig uitbrandde. Inbrekers trekken zich van dat verbod niets aan.

4 reacties

 • h betuw

  1 maand geleden
  gebouw rondom afsluiten met hek en dan een paar honden er in !
 • Rock Witten

  1 maand geleden
  Beste M.Peters, je leest niet goed, heb ik niet geschreven bij ieder pandje en het is toch echt wel heel simpel om s'nachts controle te houden op straat om dat soort volk te trasseren zodat er minder wordt ingebroken terwijl U en ik liggen te slapen. Goed lezen graag, ik schrijf wat ik bedoel en ik bedoel wat ik schrijf. Nog even duidelijk: controle s'nachts op straat overal in Nederland om spullen te onderscheppen van inbraak en/of lieden die willen gaan inbreken, lees goed overal in Nederland.
 • M. Peters

  1 maand geleden
  Het is zo simpel hè Rock? Je denkt toch niet dat de politie bij ieder pandje in Arnhem 24-7 voor de deur kan gaan liggen? Haha, ze komen denk ik 300 man tekort alleen in Arnhem al...
 • Rock Witten

  1 maand geleden
  Terwijl de bewakers aan de voorkant stonden, liep het gespuis achter op het terrein rond.” Ook de politie kan hier nu niets aan doen, zegt een woordvoerder. De politie kan over het algemeen controle uitoefenen op personen die zich s' nachts tussen 3:00 en 5:00 op straat in auto of te voet bevinden toch? Daar zullen toch echt wel wat "inbrekertjes" tussen zitten toch? Worden er geen controles meer op straat gehouden? Daar voorkom je toch echt wel wat inbraak/pogingen door, inbrekers slapen niet !

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.